Sexy foto’s maken met de timer op je iPhone is een leuke manier om jezelf vast te leggen in verleidelijke poses, zonder dat je hulp nodig hebt. Of je nou nieuwe kiekjes wilt schieten voor OnlyFans of gewoon wilt experimenteren: met de timerstand maak je professionele foto’s, die je zelfvertrouwen een boost geven. In deze blog leer je hoe dit precies werkt en hoe je foto’s mooi kunt nabewerken met apps.

Sexy selfies zonder handen

Het maken van sexy selfies zonder je handen te gebruiken kan een uitdaging zijn, maar met de juiste techniek komt het goed! Eรฉn van de beste manieren om dit te doen is door de timerstand op je iPhone te gebruiken. Zodra je de timer instelt, telt de camera automatisch af en neemt vervolgens een foto. Experimenteer met verschillende poses en achtergronden om te zien wat het beste werkt. Probeer bijvoorbeeld te spelen met schaduwen en lichteffecten om een dramatisch effect te creรซren dat extra aandacht trekt.

Hoe werkt de timerstand op je iPhone?

De timerstand op je iPhone is een handige functie waarmee je foto’s kunt maken met vertraging. Hierdoor heb je genoeg tijd om de perfecte pose aan te nemen. Gebruik onderstaand stappenplan om meteen te beginnen.

  1. Open de Camera-app op je iPhone.
  2. Zoek naar het pictogram van de timer, meestal in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Tik op het timerpictogram en selecteer de gewenste vertraging, bijvoorbeeld 3 seconden of 10 seconden.
  4. Zet je iPhone op een stabiele ondergrond en neem een pose aan.
  5. Wanneer de timer aftelt, blijf dan stil staan en lach naar de camera totdat de foto is gemaakt.

Lees ook: Sexy selfies voor social media โ€“ DIY

Je sexy selfies bewerken met een filter

OnlyFans fotos bewerken met filter

Nadat je sexy selfies hebt gemaakt, kun je je foto’s bewerken om ze nog verleidelijker te maken. Eรฉn van de snelste en gemakkelijkste manieren om dit te doen is door een filter te gebruiken. Filters kunnen je foto’s transformeren door de kleuren levendiger te maken, de helderheid te verhogen en het contrast te verbeteren. Hiermee krijgen je foto’s een mooie, gepolijste uitstraling.

Op de iPhone kun je gemakkelijk filters gebruiken, met behulp van de ingebouwde Foto’s-app. Open gewoon de app, selecteer de foto die je wilt bewerken en tik op de knop ‘Bewerken’ in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik vervolgens op het pictogram met de drie cirkels, onderaan het scherm, om toegang te krijgen tot de verschillende filters die beschikbaar zijn. Blader door de beschikbare filters en tik op degene die je wilt gebruiken op je foto. Experimenteer met verschillende filters om te zien welke het beste werkt voor jouw pics.

Goede apps voor fotobewerking

Naast de ingebouwde Foto’s-app op de iPhone, zijn er tal van andere tools voor fotobewerking die je kunnen helpen om je sexy selfies naar een hoger niveau te tillen. Een paar populaire opties zijn:

  • VSCO: deze app biedt een breed scala aan filters en bewerkingstools waarmee je je foto’s kunt transformeren en aanpassen aan je persoonlijke stijl.
  • Snapseed: Snapseed is een krachtige design app die geavanceerde bewerkingstools biedt, zoals: selectieve aanpassingen, retoucheren en het toevoegen van tekst en overlays.
  • Adobe Lightroom: met Lightroom kun je professionele bewerkingen uitvoeren op je foto’s, zoals: het aanpassen van belichting, kleurtoon en verzadiging, en het toepassen van presets voor snel en eenvoudig bewerken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)