Geen tropische bestemming, feestjes tot diep in de nacht en kampvuursessies maar verder lijken Temptation Island en OnlyFans niet veel van elkaar te verschillen. Het aantal oud-deelneemsters met een acoount op OnlyFans groeit met de dag! Van Fabiola Volkers tot verleidsters Nikki en Romee: we hebben alle Temptation meiden op OnlyFans voor je op een rij gezet.

Temptation meiden op OnlyFans

Steeds meer Temptation meiden lijken na hun belevenissen op een tropische vakantiebestemming toe te zijn aan een nieuw avontuur: een online avontuur met hun volgers op OnlyFans. Ze zijn er niet vies van om in bikini voor de camera te staan en sommige dames gaan op het sexy social media-platform nog een stapje verder… of twee! Wie zijn de Temptation meiden op OnlyFans? En wat hebben ze te bieden als je abonnee wordt? ↓

#1. Fabiola Volkers op OnlyFans

Fabiola Volkers - OnlyFans meisjes

Fabiola Volkers was één van de eerste Temptation babes die OnlyFans omarmde. De 21-jarige oud-kandidate was daarvoor ook al behoorlijk wulps op Instagram. Omdat je op Insta maar tot een bepaald niveau kunt gaan – naaktfoto’s zijn verboden – besloot Fab om haar trouwste fans tegen betaling een closer look te geven. De rondborstige blondine belooft je de ‘craziest content EVER’. En geloof ons: dat maakt ze waar. Voor Fabiola is niets te gek. Zo plaatste ze al eens een filmpje op Instagram waarin ze naakt door de Kalverstraat rent en roept: “Wie wil mijn Hans zijn?”

#2 Temptation meiden op OnlyFans: Romee

Romee Temptation Island op OnlyFans

Romee was vorig jaar één van de meest besproken verleidsters van Temptation Island. Ze hoefde er niet veel voor te doen om playboy Zach om haar vinger te winden, die dit vervolgens in alle toonaarden ontkende tegenover zijn toenmalige vriendin Simone. Op OnlyFans gaat ze niet alleen in bikini, maar showt ze ook ook sexy poses. Hoe ver Romee in haar privéchats gaat is niet bekend, maar vragen staat vrij natuurlijk!

#3 Yana Daems op OnlyFans

Yana Daems - OnlyFans

Hoewel de Vlaamse Yana Daems maar kort te zien was in Temptation Island 2018, was de nasleep van haar deelname behoorlijk groot. Ze verliet vroegtijdig het programma, volgens eigen zeggen omdat ‘ze zich verveelde’. Later kwamen er echter verhalen naar buiten over een ruzie tussen de verleidsters waarbij Yana de boel opstookte en een andere dame met haar hoofd onder water  had gehouden tijdens een handgemeen. Niet voor de poes dus die meid! Op OnlyFans showt ze haar kittige kant in bikini en lingerie.

#4 Temptation meiden op OnlyFans: Ayleen Bella

Ayleen Bella OnlyFans meisjes

Ayleen Bella viel in 2019 op toen ze een flirt had met Heikki. Inmiddels lijkt ze totaal niet meer op het 19-jarige meisje dat toen meedeed. Ze heeft haarzelf compleet laten verbouwen met een kinvergroting, borstvergroting en lipfillers. Op OnlyFans showt ze vol trots haar nieuwe body.

Hoe ver gaan Temptation meiden op OnlyFans?

Hoe ver de Temptation meiden op OnlyFans gaan verschilt per model, of zoals het officieel heet: content creator. Waar Fabiola vooral erg ver gaat op haar naaktfoto’s en video’s, houdt Romee het bijvoorbeeld iets meer classy sexy. Ayleen Bella en Yana Daems zoeken het randje van de erotiek op en de andere meiden houden het bij sexy swimwear.

Leestip: Sekstoys voor vrouwen op OnlyFans

Net zo snel groeien als Temptation meiden op OnlyFans

Wil je een OnlyFans account aanmaken en wil je geld verdienen met jouw profiel? Dan zul je jezelf moeten promoten. Dit kan niet op OnlyFans zelf, omdat er geen overzichtspagina is met profielen en alles zich achter gesloten deuren afspeelt. Veel content creators wenden zich daarom tot hun sociale netwerken, maar ook dit wordt steeds lastiger. Facebook en Instagram blokkeren je account als ze merken dat je een OnlyFans-link deelt. SnapChat kan wel, maar hiervoor moet je wel veel moeite doen om zelf te connecten met potentiële fans en een netwerk op te bouwen. 

Leestip: Hoe maak je een OnlyFans account? 
Leestip: Populair worden op OnlyFans doe je zo!

OnlyFans promoten

OnlyFans account op Google

Op Onlyfansmeisjes.nl kun je een blijvende advertentie laten plaatsen met een eenmalige investering. Dit kan met een bio (inclusief foto’s en een link naar je OnlyFans page) op onze homepage, met een interview op onze blogpagina, in de nieuwsbrief en in de spotlight banner op de website. De advertentieruimte is per stuk verkrijgbaar, of als voordelige bundel. De bio’s en blogs op onze website zijn (permanent) zichtbaar in de Google resultaten. Hiermee is je OnlyFans profiel dus direct vindbaar op jouw naam!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)