Selfies zijn al jaren een ding en ze worden steeds verleidelijker, zeker met de toenemende populariteit van sexy platforms als OnlyFans! Hoe kijk je uitdagend in de camera? Wat is het beste perspectief? Welke outfits en accessoires maken je foto extra spicy? En hoe zit het met sexy video’s? We hebben 5 basics voor sexy selfies op een rij gezet. Watch & learn from the pro’s!

Sexy selfies

Sexy selfies zijn voor iedereen verschillend. De één houdt van dun, de ander van vol, van lang, kort, brunettes, blondines, redheads en ook qua kleding hebben we allemaal een andere smaak. Een sexy selfie draait dus niet zo zeer om je uiterlijk, maar om de manier waarop je jezelf in beeld brengt. 

Sexy selfies maken: 5 basics

Er zijn een aantal basics waar je rekening mee moet houden:

  1. je lichaamstaal
  2. je afstand tot de camera
  3. de hoek waaruit je schiet
  4. de lichtinval
  5. de nabewerking
Nooit van onderen fotograferen

#1 Je lichaamstaal

Je bent wat je uitstraalt. Om sexy selfies te maken, moet je jezelf sexy voelen. Trek een outfit aan waarin je jezelf op je best voelt, besteed extra veel aandacht aan je make-up en betreed de spotlight als een sex goddess! Voor de beste poses geldt: schouders naar achteren, tieten naar voren en heupen in de strijd gooien! Tip: sommige kleuren zorgen voor een extra sexy effect: verleidelijk rood bijvoorbeeld, of classy zwart.

#2 Je afstand tot de camera 

Je afstand tot de camera is ook belangrijk bij het maken van een sexy selfie. Als het om je blik gaat is het mooi om een close-up te maken, maar wil je dat je outfit in beeld komt dan moet je verder van de camera af staan. Hiervoor zijn tegenwoordig hele handige tools: een selfiestick bijvoorbeeld, een statief en de timerfunctie op je telefoon.

#3 De hoek waaruit je sexy selfies schiet

Les nummer 3 bij het maken van sexy selfies is: je foto’s nooit van onderen schieten! Houd je camera of telefoon in een schuine hoek omhoog. Met een lage camerastand krijg je een onderkin…en dat vind niemand sexy!

#4 De lichtinval

De lichtinval is ook van essentieel belang. Dit geldt niet alleen voor het maken van sexy selfies, maar bij alle foto’s en video’s. Je moet natuurlijk niet met je gezicht in de volle zon gaan zitten, maar hoe meer daglicht, hoe beter. Overdag maken dus! Ook als je voor een donker en mysterieus effect gaat, dit kun je er in de nabewerking bij filteren.

#5 De nabewerking

Met de nabewerking geef je de foto een perfecte finishing touch. Je kunt het formaat bijvoorbeeld nog aanpassen, de kleuren bijstellen of er een mooie filter overheen gooien. Let op dat je niet te veel inzoomt of filtert, dan kan je foto korrelig worden! Je kunt een app gebruiken om foto’s te bewerken, of een online editing programma. Er zijn verschillende gratis tools te vinden online. Op je telefoon vind je ook enkele basis bewerkingsfuncties.

Een sexy video opnemen in selfiestand

Video’s doen het ook goed op social media, gemiddeld scoort bewegend beeld zelfs vier keer beter dan foto’s! Voor een sexy video in selfiestand kun je het best een statief gebruiken, het liefst in combinatie met een ringlamp voor optimale verlichting. Zorg ervoor dat de camera waterpas staat en dat je vooraf bepaalt op welke positie je zit, staat of ligt. Je kunt gewoon beginnen met filmen en vervolgens naar de camera lopen. Het begin- en eindstuk knip je er later af! Ook een video kun je mooi nabewerken en van een filter voorzien.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)