Sekstoys voor vrouwen zijn er in elke soort en maat… letterlijk! Vibrators, dildo´s, G-pot toys, van kunststof, glas, met trilfunctie, op afstand bedienbaar en in elke kleur en maat die je wilt. De seksindustrie draait overuren nu we massaal binnen zitten, zeker nu steeds meer dames hun heil op OnlyFans zoeken. Wat zijn populaire seksspeeltjes online? Aanraders voor kinky girls? En sexy toys voor koppels? We hebben het voor je op een rij gezet.

Sekstoys voor vrouwen

Sekstoys voor vrouwen zijn in de afgelopen jaren behoorlijk geëvolueerd. Waar de dames het vroeger alleen met vibrators en dildo’s moesten doen, is het aanbod nu overweldigend. Sexy pakjes, zweepjes, buttplugs, op afstand bedienbare tril eieren, zuigende vibrators, bef simulatie: de man is bijna overbodig geworden! Online is alles te koop, maar je wilt natuurlijk wel kwaliteit! Verderop in dit artikel hebben we de beste adresjes voor je op een rij gezet. 

Leestip: Hoe maak je een OnlyFans account?https://www.onlyfansmeisjes.nl/hoe-maak-je-een-onlyfans-account/embed/

De 5 best verkochte seksspeeltjes 2021

Top 5 populairste seksspeeltjes voor vrouwen
  1. Womanizer clitorisstimulator
  2. MyMagicWand – Vibrator
  3. Teazers Vibratie Ei
  4. Satisfyer Pro 2
  5. Heating Rabbit Vibe 

10 sekstoys voor vrouwen op OnlyFans

Op OnlyFans is de vraag naar seksspeeltjes ook enorm. Abonnees zien het zelfs zo graag, dat ze massaal toys opsturen naar hun favoriete content creator. Wat valt in de smaak bij je publiek? Met welke toys kun je sexy beeldmateriaal maken? En wat zijn echte pleasure musthaves? Kortom: wat is hot en wat not? 10 x: sekstoys voor vrouwen op OnlyFans.

1. Een grote dildo met zuignap

Dildo met zuignap

Size does matter, als je het aan de abonnees op OnlyFans vraagt. Ze zien het liefst een grote dildo. Qua standjes gaat de voorkeur uit naar doggystyle. Een grote dildo met zuignap is daarom je ideale partner in crime op OnlyFans. Je plakt hem aan de muur in de douche en kunt lekker losgaan, terwijl je beide handen vrij hebt voor een sexy selfie!

2. Een G-spot vibrator

Sekstoys voor vrouwen - G-spot stimulator

De G-spot vibrator ziet er op het eerste gezicht niet echt sexy uit, maar hij doet wel hele sexy dingen! Door de stimulatie van de G-spot kunnen vrouwen squirten: spuitend klaarkomen. En dat zien de online fans graag. Voor video’s waarop te zien is hoe iemand klaarkomt wordt veel geld betaald als exclusieve content. Wel oppassen dat je lens niet nat wordt 😉

3. Zweepjes en handboeien

Kinky spullen voor OnlyFans

“Ben je dominant of onderdanig?”, is waarschijnlijk één van de eerste vragen die je in je inbox krijgt zodra je een account opent op OnlyFans. Rollenspellen zijn tijdloos hip in de wereld van erotiek. Zweepjes en handboeien zijn daarom onmisbaar op je fotoset, mits je hier in voor bent natuurlijk! Korte rokjes en netkousen blijven ook onvermoeibaar populair, een musthave voor OnlyFans meiden!

Leestip: Populair worden op OnlyFans doe je zo!

4. MyMagicWand vibrator / massagestaaf

MyMagicWand erotische massagestaaf

MyMagicWand is een masserende vibrator die je een magisch gevoel van binnen geeft. Hij heeft zes standen: van een pulserend patroon tot aangenaam diepe vibraties. Deze vibrator staat bekend als orgasme Koning. Je wordt letterlijk binnen enkele minuten overvallen door een hemels orgasme, keer op keer!

5. Een verwarmde Bunny vibrator

Bunny vibrator

“Niets is lekkerder dan een echte”, zeggen ze vaak maar de verwarmde Bunny vibrator komt een aardig einde in de buurt! Hij heeft een verwarmend element in de schacht, wat voor een aangename temperatuur zorgt tijdens de penetratie. Verder is de bekende Bunny vibrator natuurlijk voorzien van ‘oortjes’ die je clitoris stimuleren. Een goede tip voor sexy close-ups op OnlyFans!

6. Een anaalvibrator

Sekstoys voor vrouwen - anaalvibrator

Anaalvibrators zijn vaak iets slanker in omvang en lekker stevig, niet buigzaam. Een echte topper onder de sekstoys voor vrouwen! Anaalmodellen zijn razend populair op Instagram, al geldt dan wel vaak de regel: the bigger, the better. Sommige dames gebruiken daarom een anaalspreider, om de boel een beetje op te rekken en te oefenen met een steeds grotere tarzan.

Leestip: OnlyFans Promoten

7. Een buttplug

Een buttplug

Een buttplu terwijl je op je bureaustoel zit, of als je tegelijkertijd bezig bent met een vibrator. Veel mannen dromen ervan, ook op OnlyFans. Buttplugs zijn hierdoor de meest gegeven cadeaus aan dames op het sexy social media-platform. Ze zijn er in verschillende maten en in elke kleur van de regenboog!

8. Een clitorisstimulator

Sekstoys voor vrouwen op OnlyFans

De clitorisstimulator is nieuw in het lijstjes ‘sekstoys voor vrouwen’. Hij garandeert explosieve sensaties met zijn innovatieve drukgolf stimulatie. Die blaast in 10 tot 15 verschillende standen – afstakelijk van het merk – op de clitoris. Er zijn ook vibrators met een clitorisstimulator. Deze kunnen gelijktijdig penetreren en hiermee voor een nog diepere sensatie zorgen.

9. Een op afstand bedienbaar trilei

Een op afstand bedienbaar trilei

Helaas hebben de meeste trileitjes slechts een bereik van enkele tientallen meters, je publiek laten meegenieten kan dus niet. Wat je wel kunt doen – en wat ook erg goed scoort op OnlyFans – is een spannend seksspelletje spelen met je partner. Veel online fans vragen om partnerfoto’s en -video’s. Jij het ei en hij de afstandsbediening is natuurlijk een perfect concept voor een nieuwe video!

10. Sexy lingerie

Sexy lingerie voor OnlyFans

Lingerie is natuurlijk niet echt een sekstoy, maar het is wel leuk om in te spelen! En onmisbaar tijdens een sexy fotoshoot of erotische video-opname. Voor latex is een een compleet eigen doelgroep, catsuits doen het altijd goed en lingerie zonder kruis is de droom van elke man! Sommige dames dragen een pruik, omdat ze niet herkend willen worden op de sexy website. Blondines en redheads zijn het populairst. Verder kun je denken aan accessoires zoals maskers, jarretels en kousen.

Gebruikte seksspeeltjes verkopen op OnlyFans

Sommige abonnees gaan een stapje verder en vragen je in een privéchat om gebruikte seksspeeltjes te verkopen. Of je dit doet is aan jou zelf, maar bereid je vast voor op dit verzoek want die gaat zeker komen! Dit soort extra’s noemen ze ‘exclusives’ op OnlyFans. Je kunt hiervoor extra geld vragen. Als je veel exclusives verkoopt kun je behoorlijk binnenlopen! Zo zijn er content creators die dick rates aanbieden, amateur porno, exclusieve video’s waarin iets speciaals wordt gezegd of gedaan en zelfs meet & greets. 

Leestip: Fabiola Volkers op OnlyFans weer tegenover Rosanna

Gedragen slipjes verkopen op OnlyFans

Gedragen slipjes verkopen op OnlyFans

Een ander veelgehoord verzoek is gedragen slipjes kopen. De fan wil dan dat het model het slipje de hele dag, soms meerdere dagen, draagt en het vervolgens per post opstuurt. Bizar fact: er zijn ook abonnees die om gedragen tampons vragen! Ook aan dit soort verzoekjes kun je een exclusieve prijs hangen. Let bij verzendingen per post altijd goed op dat je de kleding goed verpakt: luchtdicht, zodat de geur niet verdwijnt. En zorg er ook voor dat jouw adres niet te traceren is als afzender. Voordat je het weet heb je 200 fans aan de deur staan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)