Voulez vous coucher avec moi ce soir? Dan moet je zeker kennismaken met LilyBee! Deze charmante, sexy/classy ex-stewardess reist nog steeds de hele wereld over om pikante fotoshoots te doen op bijzondere plekken. Aan haar sexy setjes en hete douchefilpjes voegt ze een vleugje Moulin Rouge toe, want Parijs is haar tweede thuis. Wij spraken Miss Paris LilyBee over haar aanbod op OnlyFans, haar toekomstplannen en een speciale aanbieding voor nieuwe abonnees!

“Wie ben je, wat doe je en waarom OnlyFans?”

“Ik ben LilyBee: ex-stewardess, haarmodel, sportief, dol op poseren, op sexy lingerie en op chique pumps. Door mijn werk heb ik altijd veel gereisd en de hele wereld gezien. Dat doe ik nu nog steeds, maar dan voor de fun. Bali en New York zijn favoriete plekken en Parijs is echt mijn tweede thuis! Deze combinatie leek me perfect voor een OnlyFans account. Ik hou van sexy fotoshoots, kom op mooie plekken en heb een goed getraind lichaam dat ik graag show, dus why not!”

Profiel OnlyFans LilyBee

“Wat bied je aan op OnlyFans?”

“Op OnlyFans doe ik alles waar ik passie bij voel. Ik maak sexy foto’s in lingerie, in Paris Style helemaal tot in de puntjes afgestyled met kousen en hakken. Op mijn profiel zie je mijn geweldige cup 75E alleen verpakt in kant, satijn of een ander kinky stofje. Privé verkoop ik ook topless foto’s. 

Verder maak ik ook hete douchefilmpjes, waarin ik topless ga en vanachter het glas met mijn ingezeepte borsten speel. Die maak ik speciaal op verzoek. En wat ik ook op verzoek doe is lekker kliederen met bodypaint op mijn borsten. Degene met het verzoek bepaalt dan hoe ik word gepaint en kan meekijken en instructies geven via een live video. 

En ik ben natuurlijk ook haarmodel en sta ik open voor requests op dat gebied. En dit geldt trouwens niet alleen voor mijn coupe, vragen kan altijd!”

  • Sexy lingerieshoots (privé ook topless)
  • Stomende douchefilmpjes
  • Borsten laten bodypainten (live video)
  • Haarmodel, open for requests!
  • Vragen staat vrij

Speciale aanbieding voor nieuwe abonnees!

Gecharmeerd van de Paris style van LilyBee en wil je meer van haar zien? Abonneren kan nu voor een speciale instapprijs van $7,- per maand. Dit is een tijdelijke aanbieding, dus wees er snel bij!

“Bonjour mon amour! Waarom Paris style?”

“Parijs is echt mijn tweede thuis. Ik noem mezelf daarom soms ook wel LilyParis, in plaats van LilyBee. Ik kwam er vroeger veel door mijn werk en ben verliefd geworden op de stad en op de Parisienne stijl! Dit zie je op OnlyFans terug in mijn lingerie, schoenen en ik ben ook van plan om veel foto’s te maken in de Franse hoofdstad. Veel van mijn lingerie heb ik ook in Parijs geshopt.”

“Heb je nog leuke toekomstplannen voor OnlyFans?”

“Omdat ik doe wat ik leuk vind en steeds meer leuke dingen ontdek, ga ik abonnees blijven verrassen met gewaagde content. Ik ben een reislustige, ondeugende, classy dame dus dat komt helemaal goed! In de nabije toekomst wil ik ook voetenfoto’s gaan maken. Ik heb hele mooie voeten met gemanicuurde nagels. Verder staat er binnenkort een reis naar New York op de planning, waar ik vol in de styling ga en unieke foto’s laat schieten. En later dit jaar vlieg ik ook nog naar Bali, Malaga, België en oui oui Paris!

Lees ook: De populairste verzoekjes op OnlyFans

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)