Als content creator op OnlyFans heb je – naast fotoshoots, video-opnames en shoppen voor nieuwe lingeriesets – ook een fulltime job aan de verzoekjes die binnenkomen in je inbox. Sommige volgers willen gewoon chatten, anderen vragen om exclusieve content: exclusives. Dickrates bijvoorbeeld, naaktfoto’s, een video die speciaal voor hem/haar wordt opgenomen of gedragen slipjes. Benieuwd naar de populaire verzoekjes op OnlyFans? We hebben een overzicht voor je gemaakt!

Populaire verzoekjes op OnlyFans foto’s

De meeste exclusives op OnlyFans zijn digitale verzoekjes. Foto’s waarop je volledig naakt gaat bijvoorbeeld, of bepaalde lichaamsdelen showt. Sommige dames/heren vragen ook op je in een bepaald standje wilt poseren, met iemand samen of hun naam wilt noemen in een video. Andersom kan ook: iemand die jou een foto wil sturen voor een dickrate, een cijfer van 1 tot 10 voor zijn geslachtsdeel. 

Leestip: Sexy selfies voor social media – DIY

Top 5 populaire verzoekjes voor OnlyFans foto’s

Populaire verzoekjes op OnlyFans - exclusives
  1. Billenfoto’s/video’s
  2. Poseren in doggystyle
  3. Een foto of video waarop je mastubeert met een sekspeeltje
  4. Een partnervideo, waarop gesekst wordt
  5. Een dickrate

Slipjes, seksspeeltjes en tampons

Top 5 populairste seksspeeltjes voor vrouwen

Andere trending verkoopwaren op OnlyFans zijn slipjes, sekstoys en tampons. Jup… allemaal gebruikt en het liefst zo vies mogelijk! (Vooral) mannen betalen hier grof geld voor. De meesten vragen je om het slipje of de tampon eerst een dag te dragen en het seksspeeltje grondig te gebruiken, om het vervolgens te versturen via de post. Ze willen er een foto of video van ‘het actiemoment’ bij. Je kunt de prijs voor dit soort producten zelf bepalen. Die begint bij enkele tientjes en kan oplopen tot boven de honderd euro per stuk. Je moet proberen om zelf een beetje te peilen welk bedrag mensen bereid zijn te betalen. Als klanten gaan afhaken, dan moet je de prijs iets naar beneden bijstellen.

Populaire verzoekjes op OnlyFans in real life

Sommige modellen op OnlyFans gunnen hun publiek de ultieme fanervaring en doen ook real life dates. Deze verloten ze onder hun volgers. Deze meet & greet hoeft geen seksdate te zijn, het mag natuurlijk wel als je hier zelf achter staat. Geef in je post goed aan wat je precies weggeeft, om onaangename verrassingen te voorkomen tijdens jullie afspraakje.

Veel geld verdienen met OnlyFans exclusives

Geld verdienen op OnlyFans

Sommige content creators verdienen duizenden tot tienduizenden euro’s per maand met hun profiel. De abonnees zijn je basisinkomen, maar de meeste modellen verdienen veruit het meest met de populaire verzoekjes op OnlyFans. Afhankelijk van hoe ver je gaat, kun je hier behoorlijk rijk mee worden! Een sexy foto levert al gauw enkele tientjes op – sommige modellen bieden ook complete albums aan – voor een exclusieve video kun je soms honderden euro’s vragen! Met een paar verzoekjes per dag of per week kun je op die manier lekker binnenlopen. 

Fanmail

Als je account eenmaal begint te lopen, zul je merken dat je een steeds trouwere fanbase opbouwt. Deze volgers willen je niet alleen zien en spreken, maar ook cadeautjes geven. Seksspeeltjes zijn de meest toegestuurde gifts aan OnlyFans meiden. En aanhakend op de populairste verzoekjes op OnlyFans, vragen deze volgers je vaak om (tegen betaling) een foto of video op te nemen met hun cadeau.

OnlyFans promoten

Wil je populair worden op OnlyFans en veel geld verdienen als content creator? Dan moet je de link naar je profiel zoveel mogelijk promoten. Dit is lastiger dan je denkt! Op OnlyFans zelf kun je namelijk niet langs profielen scrollen, je moet een directe pagelink hebben om iemand te kunnen vinden. Veel social media-sites blokkeren links naar onlyfans.com… en bezoekers die ze delen ook! Op Twitter, Reddit en SnapChat kun je wel dingen plaatsen. Deze platformen tolereren ook meer naakt dan Facebook en Instagram. Je moet er wel zelf een netwerk opbouwen en je profiellink delen. 

Leestip: Hoe kun je geld verdienen op OnlyFans?

Een OnlyFans advertentie op Google

0nlyfansmeiden.nl biedt de mogelijkheid om een Onlyfans advertentie op Google te plaatsen. Je koopt een bio op onze homepage, met foto’s en een link naar je page, en bent voor altijd vindbaar in de zoekresultaten van Google. Naast deze vorm van OnlyFans adverteren, kun je ook kiezen voor een plek in onze Spotlight banner, een interview op de blogpagina en een plek in de nieuwsbrief. De advertentieruimtes zijn los verkrijgbaar, of als voordelige bundel. Een keer betalen, altijd zichtbaar!

OnlyFans advertentie op Google plaatsen

5 trending OnlyFans meiden

1. Girbe

2. Anouk Maze

3. Fabiola Volkers

4. Mayadutch

5. Rox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)