Populair worden op OnlyFans klinkt soms makkelijker dan het is. In de media zijn veel succesverhalen te vinden over jonge mensen die bakken geld verdienen met hun account op het sexy social media-platform. Maar hoe zorg je voor abonnees? De profielen op OnlyFans zijn verborgen, dus je zult de link zelf moeten delen. Hoe en waar regel je dit? Met deze tips & tricks word je populair op OnlyFans.

Populair worden op OnlyFans in 4 stappen

Een OnlyFans account is zo aangemaakt. Je kiest, net als op andere sociale platformen, een gebruikersnaam en wachtwoord en volgt de stappen. Maar dan volgt het echte werk! Wat wordt jouw unique selling point (USP), wat voor foto’s ga je maken? En hoe zorg je voor zoveel mogelijk abonnees? Als je er echt geld met wilt verdienen, moet je het als een business zien en ook zo aanpakken: goed promoten en stap voor stap klimmen naar de top.

#1 Bepaal ‘jouw ding’

Bepaal je doelgroep op OnlyFans

Wat maakt jou uniek op OnlyFans? Welke extra’s heb jij abonnees te bieden? Waarom moeten ze zich op jouw profiel abonneren? Bepaal wie je wilt zijn op OnlyFans en wat je wilt uitstralen. Stel vooraf ook een duidelijke grens voor jezelf en laat je niet verleiden om hier overheen te gaan. In de NPO-serie Socials, Seks & Centen wordt o.a. Elise gevolgd. Ze werkt als anaalmodel op OnlyFans: haar USP. Zo ver hoef je overigens niet te gaan. Er zijn ook modellen die alleen lingeriefoto’s delen.

#2 Teasende beelden

Populair worden op OnlyFans met exclusieve content

Voor een basisabonnement betalen leden gemiddeld €12,95 per maand. Het is dus de kunst om abonnees te werven en vast te houden. Populaire OnlyFans meiden delen vaak teasend beeldmateriaal op SnapChat, Reddit en Twitter. Facebook en Instagram hebben OnlyFans linkjes inmiddels maximaal beperkt en wie deze regel overtreedt wordt geblokkeerd! De foto’s om meer abonnees binnen te halen moeten uitlokkend zijn. Ze moeten mensen prikkelen om een abonnement ‘op jou’ te nemen. Op je profiel – achter gesloten deuren – ga je een stapje verder. Voor exclusieve foto’s, video’s en opdrachten kunnen leden je een privébericht sturen. Hiervoor wordt vaak grof geld betaald.

#3 Een blijvende OnlyFans advertentie

OnlyFans advertentie op Google

De nadelen van populair worden op OnlyFans via social media-kanalen zijn dat de berichten maar beperkt houdbaar zijn: ze worden óf 24 uur getoond, óf ze verdwijnen na een paar dagen van de timeline van vrienden. Je moet bovendien nog steeds hard je best doen om zelf te connecten met mensen op deze kanalen. Onlyfansmeisjes.nl biedt de mogelijkheid om te adverteren voor je OnlyFans page. Je kunt een bio op onze homepage laten plaatsen. Deze post is permanent en blijft voor altijd zichtbaar in de Google zoekresultaten. Blijvende fame met eenmalige advertentiekosten dus! Een blog kan ook, waarin we je interviewen over jouw page & specialiteiten. Of een voordelige combi deal. Betalen kan via iDeal, Paypal en Tikkie en je zit niet vast aan een abonnement! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

#4 Je abonnees tevreden houden

Populair worden op OnlyFans

Als je de abonnees binnen hebt gehaald dan ben je er nog niet. Je moet je klanten ook tevreden houden, zodat ze lid blijven van jouw page. Dit kun je bijvoorbeeld doen door steeds een nieuwe variatie in je beelden aan te brengen: een andere sexy outfit bijvoorbeeld, een andere pose, een keertje kinky of een video in plaats van een foto. Leden zullen je ook verzoekjes sturen, doe alleen dingen waar je zelf achter staat en laat je niet verleiden voor veel geld!

Populair worden op OnlyFans met exclusives

Exclusives zijn exclusieve foto’s en video’s die leden in een privéchat aan kunnen vragen. Ze willen dan bijvoorbeeld dat je hun naam noemt in het filmpje, of in een bepaald standje voor ze poseert. Er is ook exclusieve content in de vorm van: gedragen slipjes opsturen, tampons, dickrates en amateur pornofilms. Exclusives leveren veel extra geld en populaireit op OnlyFans op. Bedenk voor jezelf wat je wel en niet doet en welk bedrag je hiervoor vraagt.

Populair worden op OnlyFans met collabs

Twee verdienen meer dan één is het motto op OnlyFans. Wat je daarom ook veel ziet zijn samenwerkingen tussen populaire modellen: zogenaamde collabs. Ze prijzen de ander hiermee aan bij hun eigen publiek en vice versa. Zo deed Ferry Doedens bijvoorbeeld een fotoshoot met de populaire Levi van Wilgen: een mannelijk fitnessmodel die actief is op het platform. Dames collabs doen het erg goed bij de mannelijke abonnees en sommige dames betrekken hun partner bij de sexy shoots!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)