Sexy content van een OnlyFans model in de Trevifontein een droom? De volgers van Asia Gianese konden er realtime van meegenieten. Ze postte een video op Instagram, waarin ze in een sexy rode jurk de beroemde Roomse fontein in duikt. De politie schreef een dikke boete uit en Asia is nu zelfs van school gestuurd.

Heilig Rome speeltuin voor toeristen

Er is de laatste tijd veel te doen rondom influencers die hotspots in Rome bezoeken en heiligschennis plegen. Zo kraste een Israëlische toerist de initialen van zijn gezin in een muur van het Colosseum. En niet veel later deden een Bulgaarse en een Hongaarse toerist dit nog eens dunnetjes over. De Trevifontein is ook regelmatig het slachtoffer van overenthousiaste dagjesmensen en zelfs van geweld. Wie herinnert zich niet de chaos die Feyenoord hooligans hier aanrichtten!

@marl0uk bij het Colosseum in Rome

OnlyFans model in Trevifontein

Asia Gianese is een Italiaanse beroemdheid op social media. Op Instagram heeft ze meer dan twee miljoen volgers. Die zagen hoe het OnlyFans model in de Trevifontein dook. In haar video is te zien hoe de lokale politie haar uit het beroemde monument ‘vist’. In de caption schrijft ze:

“In deze video zie je een van de grootste werken en wonderen van Italië baden in een fontein. Grappen terzijde. Wie betaalt mijn borg?”

In beeld verschijnen vervolgens de teksten:

  • €3.000 euro boete
  • Een gevangenisstraf van 3 tot 6 maanden
  • Van de universiteit gestuurd

Een kopje thee met de politie

In haar Stories verschijnt later nog een foto van een kop thee met de caption: “Wat leuk dat ze me zelfs thee aanboden”. Dit lijkt, helaas voor Asia, een duur kopje te zijn. We hopen dat hij goed heeft gesmaakt! Op Instagram lijkt ze haar vergoeding niet te gaan vinden, mensen spreken massaal schande van het voorval.

Leestip: OnlyFans promoten

Italiaans OnlyFans model in Trevifontein in Rome

Publicity pays!

Of het OnlyFans model echt wakker zal liggen van de reacties valt te betwijfelen. De negatieve publicity heeft haar inmiddels al ruim 300.000 extra volgers op Instagram opgeleverd. Als 600 hiervan voor 1 maand abonnee worden op OnlyFans, dan heeft ze haar onkosten eruit. Die universitaire opleiding kan ze helaas wel vergeten en de 3 tot 6 maanden cel die haar boven het hoofd hangen, moet nog als zaak voor de rechtbank verschijnen.

Vind jij dat Asia wel een meevaller verdient?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)