OnlyFans is trending en jij kunt dit ook worden op het nieuwe, sexy social media-platform! Bezoekers kunnen zich online abonneren op exclusieve content: sexy foto’s en video’s. De modellen verdienen hier soms duizenden euro’s per maand mee. 80 procent daarvan mogen ze zelf houden, 20 procent is voor OnlyFans. Hoe maak je een OnlyFans account? En hoe zorg je voor veel volgers? Een overzichtelijk 5-stappenplan!

Een OnlyFans account

OnlyFans is het enige social media-kanaal waarop naakt gewoon mag! De Britse makers zagen hun ledenaantal in flink stijgen in coronatijden. Volgens The New York Times had het platform in december 2020 meer dan 90 miljoen gebruikers en meer dan 1 miljoen content creators. Een jaar eerder waren dit er nog 120.000.  Het platform biedt de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten op een profiel van een OnlyFans model. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en krijgt dan toegang tot de sexy foto’s en video’s die deze creator deelt. Wil je prive chatten? Een exclusieve video ontvangen? Of een dickrate laten doen? Dan kun je de influencers op OnlyFans extra betalen voor exclusives. Niet elk model gaat naakt, er zijn ook gebruikers die bikini-, lingerie- of fitnessfoto’s delen.

Leestip: Fabiola Volkers op OnlyFans weer tegenover Rosanna

Een OnlyFans account aanmaken

Een OnlyFans account aanmaken kan online: op Onlyfans.com. Scroll iets naar beneden en klik op ‘Sign up for OnlyFans.com’. Je kunt een nieuw account aanmaken, maar ook inloggen met Twitter of je Google account. Voeg je e-mailadres toe, kies een gebruikersnaam en maak een wachtwoord aan. Uiteraard moeten ook even de servicevoorwaarden en het privacybeleid worden geaccepteerd. Even bevestigen via je mail en je account is ready to rock!

Hoe maak je een OnlyFans account

Je profiel bewerken op OnlyFans

Zodra je account op OnlyFans is aangemaakt, word je doorgeleid naar de pagina waarop je jouw profiel kunt bewerken. In 5 simpele stappen ben je helemaal ready to go. Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt.

#1 Stel een gebruikersnaam en een weergavenaam in

De gebruikersnaam wordt gebruikt in je OnlyFans link. Het wordt dan www.onlyfans.com/gebruikersnaam: www.onlyfans.com/linda bijvoorbeeld of www.onlyfans.com/monique. De weergavenaam is de naam die wordt getoond op je profiel. In tegenstelling tot bij een gebruikersnaam, kun je hier wel spaties gebruiken.

#2 Voeg een profielfoto en een wallpaper toe

De profielfoto en de omslagfoto zijn je uithangbord, je online visitekaartje! Het is de eerste indruk die bezoekers van je krijgen, allesbepalend bij hun keuze om abonnee te worden of niet. Helemaal uit de kleren gaan mag op beide foto’s niet, maar teasen is zeker toegestaan! Tip: laat op je foto’s zien wat je USP’s (Unique Selling Points) zien: bikinifoto’s, lingerie, sexy toys of duooto’s en video’s bijvoorbeeld.

Meer volgers op OnlyFans? Zo doe je dat!

#3 Vul je bio in

Hoe ziet een OnlyFans account eruit

Naast de foto’s, zien niet-leden ook een korte bio staan. Deze kun je invullen door naar ‘Abonnementsprijs – Over’ te gaan. Geef een korte omschrijving van jezelf, van de exclusieve content die je op je profiel deelt en vertel waar je allemaal in bent. Probeer zoveel mogelijk te vertellen en een brede doelgroep aan te spreken. Hiermee verhoog je de kans om trending te worden op OnlyFans. Bekende call-to-actions op OnlyFans zijn: ‘daily uploads’, ‘weekly posts’ en ‘free dickrate’.

#4 Bankrekening toevoegen aan je OnlyFans account

Om geld te gaan verdienen, zul je ook je bankrekening moeten koppelen aan OnlyFans, anders kun je niet worden uitbetaald. Hiervoor wordt in het blauw ‘Voeg een bankrekening toe’ weergegeven. Klik hierop om aan de slag te gaan. Je bankrekening koppelen op OnlyFans verloopt in twee stappen:

  1. Geef je persoonsgegeven door en verstuur een foto van je ID ter verificatie
  2. Voeg je bankrekening toe en stel een maandelijkse abonnementsprijs in

Stap 1: je persoonsgegevens laten controleren

Ga naar ‘Een bankrekening toevoegen’ onder ‘Abonnementsprijs’. Je kunt ook op je profielpictogram klikken en dan op ´Add Bank (to earn)´. Op de pagina die vervolgens opent kun je aangeven uit welk land je komt en dat je 18 jaar of ouder bent. Klik op ‘Volgende’ om je persoonlijke gegevens in te vullen. Op de volgende pagina wordt gevraagd om je:

  • voornaam
  • achternaam
  • geboortedatum
  • straatnaam en -nummer
  • postcode
  • woonplaats
  • Instagram account (optioneel)
  • Twitter account (optioneel)
De identificatie
OnlyFans account aanmaken

Onderaan de pagina kun je je paspoort, ID-kaart of rijbewijs uploaden. Maak hiervoor een duidelijke foto van de voor- en achterkant van het document, klik op ‘Documenttype’ en kies het legitimatiebewijs dat je wilt uploaden. Let op: bestanden die te groot zijn qua formaat zorgen voor een vastloper in het systeem. Probeer de foto’s daarom niet groter dan 5MB te maken. Ook over je identificatiemiddel dien je een aantal gegevens in te voeren: alles voor de veiligheid! Het documentnummer bijvoorbeeld en de vervaldatum van het document. 

Je OnlyFans profiel laten checken

Zodra je alle benodigde velden hebt ingevuld, wordt de knop ‘Verzenden ter goedkeuring’ klikbaar. Het duurt nu maximaal 48 uur totdat de medewerkers van OnlyFans je account hebben gecontroleerd en vrijgegeven.

Stap 2: je bankrekening en uitbetalingsmethode instellen

Als je OnlyFans account eenmaal is goedgekeurd, ontvang je hierover een bevestigingsmail van OnlyFans. Je kunt nu je bankrekening koppelen en de prijs voor een basisabonnement op jouw OnlyFans page instellen. 

De uitbetalingsmethode

Ga opnieuw naar ‘Een bankrekening toevoegen’ onder ‘Abonnementsprijs’. Je komt dan op jouw bankpagina. Hier kun je een betaalmethode instellen voor de uitbetalingen. De standaard betaalmethode is een directe overschrijving op je Visa of Visa Debit-kaart. Heb je geen creditcard? No worries! Onder deze standaard betaalmethode zie je een knop staan met ‘Andere uitbetalingsopties’. Als je hierop klikt krijg je meer mogelijkheden te zien: directe overboeking (OCT), een internationale bankoverboeking (SWIFT) en een bankoverschrijving. Bij deze laatste optie kun je je vanaf €165,- laten uitbetalen. De andere uitbetalingsmogelijkheden hebben een drempel van slechts $20,- (€16,44).

Gegevens doorgeven en opslaan

Nadat je de gewenste uitbetalingsmethode hebt geselecteerd, vul je ook hiervoor de benodigde gegevens in, om vervolgens op ‘Uitbetalingsgegevens opslaan’ te klikken. Nu hoef je alleen nog maar je abonnementsprijs in te stellen om te beginnen met geld verdienen op OnlyFans.

#5 Je abonnementsprijs instellen op OnlyFans

Na de goedkeuring van je account en het invullen van je uitbetalingsgegevens, moet je de abonnementsprijs nog instellen. Klik hiervoor op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van de website. In het menu dat nu opent, klik je op ‘Mijn profiel’ en ‘Profiel bewerken’. Je abonnementsprijs staat standaard ingesteld op ‘Gratis’, maar dat is natuurlijk geen goed verdienmodel! Het minimumbedrag dat je kunt vragen voor een lidmaatschap op jouw OnlyFans account is $4,99, omgerekend is dit €4,10. Je kunt hier zelf een keuze in maken.

Wat is een goede prijs voor mijn OnlyFans account?

Welke prijs kan ik vragen op OnlyFans

$4,99 is dus de minimale abonnementsprijs die je kunt instellen op OnlyFans. Bij de start van een nieuwe pagina geldt over het algemeen: hoe lager de instapprijs, hoe meer abonnees je zult binnenhalen. Tenzij je al een bekende realityster of influencer bent natuurlijk! Het advies is om te starten met een prijs tussen de $4,99 en $9,99 (€4,10 en €8,21) per maand. Als je profiel eenmaal begint te lopen, kun je de prijs eventueel nog verhogen. Wees niet bang om klein te beginnen, dit betaalt zichzelf terug in het aantal extra abonnees dat je op deze manier binnenhaalt. Als je 1.000 abonnees hebt en deze allemaal €7,50 betalen voor hun lidmaatschap bij jou, dan heb je aan het einde van de maand €7500 – 20 procent voor OnlyFans = €6000,- verdiend. En dat is dan zonder de extra verzoekjes, die je in je inbox krijgt.

Je OnlyFans promoten

Je OnlyFans promoten is een belangrijk onderdeel van een succesvol profiel. Op Onlyfans.com zelf is alles afgeschermd. De sexy pics zijn niet alleen verborgen achter een betaalmuur, het is ook niet mogelijk om langs profielen te scrollen. Als OnlyFans model zul je dus andere kanalen moeten gebruiken om de link naar jouw account te delen. Facebook en Instagram blokkeren OnlyFans links en leden die ze toch delen worden geblokkeerd. Veel content creators delen daarom teasende beelden op SnapChat en als ze ‘beet’ hebben delen ze hun link naar OnlyFans. Op SnapChat moet je nog steeds zelf met mensen connecten en een netwerk opbouwen. Onlyfansmeisjes.nl biedt je de mogelijkheid om een blijvende advertentie te plaatsen: op onze homepage, als blog, in de spotlight banner of alle drie! Je wordt dan door duizenden bezoekers per maand gezien en de advertentie/het blog is goed vindbaar in de zoekresultaten van Google. Een eenmalige investering voor meer volgers op OnlyFans!

Leestip: OnlyFans Promoten
Leestip: Populair worden op OnlyFans doe je zo!

Trending meiden op OnlyFans

Benieuwd hoe andere modellen het doen op OnlyFans? Laat je inspireren door deze trending meiden en gebruik dit om je eigen unieke mix te maken!

#1 Mayadutch

mayadutch op OnlyFans

Mayadutch is één van de succesvolste Nederlandse OnlyFans modellen. Ze heeft ruim 800.000 abonnees, die genieten van haar volle rondingen en van haar classy sexy kledingstijl. 

#2 Milena

Milena OnlyFans meisjes

Milena was al trending op TikTok, waar ze duizenden volgers heeft. Een paar maanden geleden besloot ze om er een beetje sexiness in te gooien op OnlyFans en ook hier lopen haar volgers nu al in de duizenden.

#3 Ayleen Bella

Ayleen Bella OnlyFans meisjes

Ayleen Bela is bekend geworden als verleidster in Temptation Island. Ze is een curvy girl, die haar rondingen graag showt. Ayleen staat bekend om haar sexy fitnesspakjes – en achter de schermen wellicht meer!

#4 Fabiola Volkers op OnlyFans

Fabiola Volkers - OnlyFansmeisjes.nl

Ook Fabiola was verleidster in Temptation Island. In 2018 was ze één van de meest spraakmakende dames, toen ze er met Niels – de vriend van Rosanna Voorwald – vandoor ging. Fabiola is met recht een crazy girl! Ze rent naakt door de Kalverstraat, poseert zonder kleren op buitenlocaties en showt graag close-ups van haar booty.

#5 Rosanna Voorwald op OnlyFans

Rosanna Voorwald Only Fans meisjes

Fabiola’s rivale Rosanna, die haar vriend Niels inmiddels weer heeft teruggewonnen, is ook een geduchte concurrente op OnlyFans. Rosanna deelt sexy foto’s en video’s: solo, maar ook sexy koppelfoto’s samen met Niels.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)