Iedereen kan geld verdienen op OnlyFans. Het enige dat je nodig hebt is een goede camera, een bankrekening en een beetje lef! Hoe maak je een account aan? Hoe koppel je jouw bankrekening? En wat kun je doen om snel veel geld te verdienen online? We hebben alle facts voor je op een rij gezet + een lijstje met do’s & dont’s voor spannende content.

Geld verdienen op OnlyFans

Geld verdienen op OnlyFans

Geld verdienen op OnlyFans is niet zo moeilijk! Je meldt jezelf in een paar simpele stappen aan, geeft je persoonlijke info door en wacht op verificatie vanuit de site. De goedkeuring van je profiel kan maximaal 48 uur duren. In de tussentijd kun je mooi alvast een paar sexy kiekjes schieten! Het verdienmodel op OnlyFans is simpel: haal zoveel mogelijk volgers binnen, die voor een vast bedrag per maand lid worden van jouw profiel. De abonnementsprijs bepaal je zelf. Deze wordt in dollars weergegeven op je profiel, wel even opletten dus en een online rekentool gebruiken! Hoe meer abonnees je hebt, hoe hoger je inkomsten. Naast dit steady inkomen, kun je ook aanvragen krijgen voor exclusives ‘achter de schermen’. Dit is vaak extra pikant beeldmateriaal. Volgers kunnen je hiervoor verzoekjes sturen in een privéchat. Volgers hebben hier meer geld voor over. Ook hiervoor bepaal je zelf de prijs. De abonnementen en de exclusives kunnen samen een inkomen van duizenden tot tienduizenden euro’s per maand opleveren.

Hoeveel procent van je inkomsten houdt OnlyFans?

Om geld te kunnen verdienen op het platform, moet je 20 procent van je inkomsten inleveren. Niet mals, maar in ruil hiervoor mag je wel gebruik maken van alle faciliteiten die OnlyFans biedt. Een online business met verschillende betaalmogelijkheden en een platform dat internationaal bekend is.

Een account aanmaken

Een profiel aanmaken op OnlyFans kan alleen via de website, niet via een app. 

 • Ga naar: Onlyfans.com en scroll iets naar beneden
 • Klik op ‘Sign up for OnlyFans.com’
 • Voer je e-mailadres en kies een gebruikersnaam en wachtwoord
 • Je ontvangt nu een mailtje met een bevestigingslink, klik hierop
 • Je profiel is klaar om ingevuld te worden!

Leestip: Hoe maak je een OnlyFans account?

Je profielfoto en wallpaper instellen

Mensen die jouw page (nog) niet volgen zien alleen je profielfoto en headerafbeelding: de wallpaper. Dit is dus dé plek om jezelf van je beste kant te laten zien! Naakt mag er niet, maar sexy poses en teasende foto’s zijn niet verboden. Op OnlyFans mag (bijna) alles! Tip: laat op je profielfoto en wallpaper zien wat volgers kunnen verwachten. Ben je into kinky, gebruik dan kinky accessoires om dit te laten zien. Meer een onschuldige girl next door? Show het op je foto’s! Zo voorkom je teleurstellingen en opzeggingen van je abonnement.

Exclusieve content: exclusives

Exclusives op OnlyFans

Modellen op OnlyFans halen veruit het meeste geld binnen met exclusives. Dit is nóg exclusievere content: alleen voor degene die er in een privéchat om vraagt. Soms zijn het filmpjes waarop je bepaalde handelingen doet terwijl je de naam van degene zegt die ervoor betaalt, andere chatters vragen of je hun geslachtsdeel wil beoordelen met een dick rate. Zo komen de meest bijzondere verzoekjes voorbij. Een exclusive kan ook een fysiek verzoek zijn: een meet & greet bijvoorbeeld, of het kopen van gedragen slipjes en tampons. Bepaal vooraf hoe ver je hierin wilt gaan en ga nooit over je eigen grens heen!

Tip: Bekende dames op OnlyFans

Je bankrekening koppelen

Je bankrekening koppelen kan bij de instellingen: de plek waar je ook je profielfoto en bio toevoegt. Om dit te kunnen doen moet je eerst je persoonsgegevens en een kopie van je ID ter goedkeuring naar OnlyFans sturen. Het duurt maximaal 48 uur totdat de medewerkers van OnlyFans je account hebben gecontroleerd en vrijgegeven. Hierover ontvang je een mail ter bevestiging. Eenmaal goedgekeurd, kun je jouw bankrekening gaan koppelen. 

 • Ga naar ‘Een bankrekening toevoegen’ onder ‘Abonnementsprijs’
 • Je komt nu op jouw persoonlijke bankpagina
 • Stel een uitbetalingsmethode in voor jouw inkomsten: Visa, Master, bankoverschrijving of internationale overboeking
 • Klik op ‘Uitbetalingsgegevens opslaan’

Stel je abonnementsprijs in

Geld verdienen op OnlyFans kan niet als je geen abonnementsprijs hebt ingesteld. De minimale prijs is $4,99 (€4,10). Je kunt het best niet meteen te hoog inzetten, je hebt liever veel volgers voor een klein bedrag dan geen volgers omdat je te duur bent! De gemiddelde maandprijs voor een beginnende content creator ligt tussen de $4,99 en $9,99 (€4,10 en €8,21). Maar hoe stel je de prijs in?

 • Klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek
 • Klik vervolgens op ‘Mijn profiel’ en ‘Mijn profiel bewerken’
 • Je abonnementsprijs staat standaard ingesteld op gratis
 • Vul het gewenste bedrag in en kies voor ‘Opslaan’

OnlyFans promoten

OnlyFans account op Google

Als je profiel eenmaal staat en alles op de juiste manier is ingesteld, kun je beginnen met geld verdienen op OnlyFans. Volgers binnenhalen is moeilijker dan je denkt! OnlyFans biedt zelf namelijk geen overzicht van de profielen en een mogelijkheid om er doorheen te bladeren. Mensen kunnen je account dus alleen vinden als ze een directe link hebben. Veel influencers promoten op social media, maar dit wordt steeds lastiger. Facebook en Instagram blokkeren de linkjes en gebruikers die ze delen ook! Sexy foto’s en video’s mogen ook niet. Twitter tolereert sexy foto’s wel. En op SnapChat kun je ze privé delen, of in je Mijn Verhaal. Het probleem van sociale media is dat je hier zelf aan een eigen netwerk moet bouwen en dat content maar tijdelijk bovenaan de timeline of in je Stories staat. Veel handmatig connecten dus! Onlyfansmeisjes.nl biedt de mogelijkheid om (voor altijd) vindbaar te zijn in de zoekresultaten van Google. Je kunt bij ons, met een eenmalige investering, verschillende advertising kopen:

 • een bio op de homepage – met foto en directe link naar je profiel
 • een interviewartikel in ons blog
 • een plek in de spotlight banner op de website
 • een vermelding in onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)