Sweet Linda op OnlyFans

Ze is dol op sporten, mooie lingerie, vakanties (vooral naar Ibiza) en schiet professionele foto’s waarvoor ze speciaal hotelsuites afhuurt. Sweet Linda is upcoming op OnlyFans. Daar danst ze voor je, deelt sexy foto’s en pronkt met haar cupmaat 70E en gespierde lichaam in mooie lingerie. Wij spraken de sexy lady achter het profiel over haar specialiteiten op OnlyFans, haar fotoshoots, verzoekjes en collabs voor nu en in de toekomst.

Hoe ben je in de OnlyFans business gerold?

“Ik ben een kleine en sportieve dame met grote borsten: cupmaat 70E. Ik merkte in mijn omgeving dat dit goed werd ontvangen door de mannen.  Zelf ben ik dol op sexy lingerie en foto’s maken. De ideale mix voor een OnlyFans profiel toch!”

Wie is Sweet Linda?

Sweet Linda OnlyFans pagina in roze rokje

“Ik ben Sweet Linda, what you see is what you get haha! Ik ben trots op mijn gespierde lichaam, mijn borsten en mijn sexy setjes. Verder ga ik graag op vakantie, vooral naar Ibiza. Dit is wat je terugziet op mijn Sweet Linda page. Ik ga wekelijks live op OnlyFans. Ik ben openminded en sta in principe overal voor open. Ik deel video’s, foto’s en ook fully nudes, maar dit zijn wel altijd classy fotoshoots!” 

Krijg je wel eens bijzondere verzoekjes op OnlyFans?

“Ja op OnlyFans zijn veel openminded mensen, net als ik. Ik sta in principe overal voor open, maar ik bekijk dit per aanvraag. Ik krijg bijvoorbeeld veel prive-aanvragen voor foto’s van mijn voeten. Doordat ik klein ben, heb ik ook kleine voeten. Sommige volgers vinden dit sexy. Een ander goed voorbeeld is sexy en kinky lingerie. Hier ben ik zelf ook echt verliefd op…net als een paar vaste volgers!”

Sweet Linda OnlyFans in hotelsuite fotoshoot

Waar maak je de foto’s en video’s en wat kunnen volgers verwachten?

“Ik ben een echte perfectionist. Als het om mijn lichaam gaat en dat geldt ook voor de content die ik deel. Als ik iets doe, dan doe ik het goed! Voor mijn foto’s en video’s huur ik verschillende hotelsuites af. In een thema waar ik mijn lingerie op afstem. Op mijn profiel deel ik sexy lingeriefoto’s en (dans)video’s. Helemaal naakt doe ik af en toe, maar dan wel classy sexy. Privé mogen volgers me alles vragen!”

Doe je ook collabs met vriendinnen of andere influencers?

“Ik krijg wel eens verzoekjes om foto’s te maken met andere meiden. In de toekomst zou dat misschien wel kunnen. Ik heb nog wel een paar leuke vriendinnen! Andere influencers mogen me altijd PB’en, wie weet ontstaat er een leuke collab. Voor nu heb ik nog geen plannen.”

Ben je in real life ook zo spannend?

“Zeker! Ik doe wat ik leuk vind op OnlyFans en laat mijn fans meegenieten. In real life bezoek ik exclusieve erotische feesten. Luxe feesten waarvoor je in je mooiste lingerie kunt uitpakken. Zo ga ik bijvoorbeeld binnenkort naar Caviaar de la Nuit in België en ben ik ook naar Be Privileged geweest.” 

Waarom moeten we jou volgen?

“In het kort: een sportief lichaam, grote borsten, professionele foto’sl en open voor privéverzoekjes. Voor nieuwe leden is er een actie: de eerste maand betaal je €10,- in plaats van €25,- zodat we even rustig kennis kunnen maken!”

Leestip: Meer volgers op OnlyFans? Zo doe je dat!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)