Stap binnen in de fantastische wereld van Tantric Spirit, een vrije en spirituele vrouw van 49 die vanuit haar studio in Alphen aan den Rijn de meest heerlijke tantra- en shibarisessies verzorgt. Wij kregen een exclusief kijkje achter de schermen op de mat en in de touwen, tijdens een openhartig interview met Tantric Spirit.

Maak kennis met Tantric Spirit

Live tantra kijken op OnlyFans van Tantric Spirit

“Ik ben Tantra masseur en geef Shibari sessies die ik vastleg op film. Hierdoor kun je een volledige sessie bekijken, wat niet alleen fijn is om naar te kijken, maar ook leerzaam. Je leert hoe je zelf sessies kunt geven met je partner. Ik combineer tantra en shibari ook met kink, wat zorgt voor een uniek en intens spel. Dit alles is te zien in prachtig film- en fotomateriaal.”

Wat houdt tantra in bij Tantric Spirit?

“Mijn tantra sessies zijn een mix van verschillende stromingen binnen tantra.  Ik heb hier mijn eigen sessies van gemaakt waarin ik het heel belangrijk vind dat het een intieme sessie wordt. Ik verzorg één-op-één sessies voor mannen, vrouwen en stellen, en coach ook (gelegenheids)koppels die het willen leren. Bij elke sessie volg ik de energie van het lichaam van de klant, waardoor elke ervaring uniek en intens is. Of je nu een vierhandenmassage wilt of een individuele sessie, ik zorg ervoor dat jouw energie vrij kan stromen.”

Ontsnap uit je hoofd met shibari

“Shibari helpt mensen om controle los te laten, wat ideaal is voor degenen met een veeleisende baan of die om andere redenen even willen ontsnappen. Mijn sessies duren 2 tot 2,5 uur en beginnen met een tantra massage, gevolgd door het geleidelijk omwikkelen van het lichaam met touwen. Daarna geef ik een full body to body massage op tantrische wijze met warme olie, terwijl je vastgebonden bent. Dit zorgt voor een intens gevoel van genot.”

Specialiteit: floor play en semi-suspensie

“Mijn specialiteit is floor play, waarbij een deel van het lichaam omhoog wordt gehesen. Hierdoor ontstaan unieke posities en kan ik met mijn hele lichaam om iemand heen bewegen. Dit creëert een intieme en intense ervaring.”

Tantra en Shibaru met floor play

Wat kun je verwachten op OnlyFans?

“Elke twee weken plaats ik een nieuwe film van minstens 30 minuten. Abonnees kunnen hier van leren en genieten. Ik heb ongeveer 70 vaste klanten uit heel Nederland en België, dus er is altijd genoeg inspiratie om te filmen. Wil je zelf een sessie boeken en misschien zelfs figureren in een video? Dat kan! Je kunt ook genieten van exclusieve foto’s uit mijn tantra- en shibarisessies.”

Samenwerkingen en toekomstplannen

“Ik sta open voor samenwerkingen met andere creators op OnlyFans. Dus als je geïnteresseerd bent, neem contact met me op! In november organiseer ik samen met een vriend een retraite op Ibiza, waar we tips voor succesvol ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en financiële vrijheid combineren met tantra en een eerste kennismaking met Shibari. Een unieke kans om jezelf zowel zakelijk als persoonlijk te ontwikkelen.”

Wil jij deze unieke ervaringen zelf beleven? Boek dan een sessie op TantricSpirit.nl en word lid op OnlyFans. Ontdek de magie van tantra en shibari en laat je meevoeren in een wereld van genot en spirituele groei.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)