Sexy luisterverhalen zijn populairder dan ooit! Nu half Nederland hooked is aan podcasts, hebben ook de erotische verhalen een comeback gemaakt. Wie heeft de zwoelste stem, de geilste verhalen en de heetste bedtime talk? We hebben de beste erotische podcasts voor je op een rij gezet.

Dirty talk streamen – het oor wil ook wat!

Seksverhalen podcasts

Heb je een levendige fantasie, maar ben je niet zo visueel ingesteld? Dan is YouPorn waarschijnlijk teveel van het goede! Spannende luisterverhalen prikkelen de zintuigen nรณg meer, omdat je je eigen brein gebruikt voor de beelden. Van gewillige buurvrouwen tot trioโ€™s gangbangs en al je wildste fantasieรซn: ze staan tegenwoordig allemaal op Spotify!

De beste erotische podcasts 

Podcasts schieten als paddenstoelen uit de grond. Van marketing talks tot complete levensverhalen van bekende Nederlanders: ze kunt ze in de paar klikken streamen. En net als in andere takken van sport, is seks ook hier big business. Wie heeft de lekkerste sexy talk? Wij hebben een ranking gemaakt van de beste erotische podcasts van 2021.

#1 Erotische verhalen om je vingers bij af te likken

De beste erotische podcastst - Erotische verhalen om je vingers bij af te likken

Izzy van der Horst gelooft niet in monogamie. Wel in respect, vertrouwen en goede communicatie. Al bijna vijftien jaar heeft ze een hele gelukkige open relatie met haar man. Sinds 2019 schrijft Izzy erotische verhalen, gebaseerd op haar eigen belevenissen. Lekker om te lezen, maar ook heerlijk om naar te luisteren. In deze podcast leest Izzy haar werk persoonlijk aan je voor. Laat je meevoeren door haar stem en beleef de spannende avonturen alsof je er zelf bij bent!

#2 EasyToys Erotische Verhalen

EasyToys erotische verhalen

De EasyToys Erotische Verhalen zijn verhalen waar je oortjes van zullen gaan gloeien! Het zijn prikkelende erotische podcasts die door de community van EasyToys zijn geschreven en ingezonden. 

#3 Rouze

Rouze erotisch luisterverhaal

Rouze deelt sexy luisterverhalen voor (bijna) ieder moment op Spotify. Het zijn korte, waargebeurde seksverhalen voor onderweg of in bed. Samen of in je eentje ๐Ÿ˜‰

#4 Lace & Leather

Lace & Leather Podcast

In Lace & Leather luister je naar erotische verhalen, ingesproken door Gitana. Het zijn situaties uit het dagelijkse leven, waarin iedereen een stukje van zichzelf kan herkennen. Gitanaโ€™s zwoele stem brengt je helemaal in de mood!

#5 Dirty Little Secret

De beste erotische podcasts - Dirty Little Secrets

Iedere week lees je in het VIVA magazine een seksavontuur van een lezeres, maar wist je dat ook kunt luisteren naar deze erotische verhalen? In Dirty Little Secret kun je stiekem meegenieten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)