Het begon in 2020 voorzichtig met influencers als Fabiola Volkers en Ferry Doedens, maar inmiddels is het aantal bekende Nederlanders op OnlyFans niet meer op twee handen te tellen. Vooral voormalig-realitysterren zoeken hun heil op het sexy platform. Welke bekende koppen (en body’s) zijn er te vinden? We hebben een Top 5 voor je gemaakt.

Bekend worden op OnlyFans

Sexy selfies maken

Een beetje bekendheid is mooi meegenomen op OnlyFans. Dit sexy social platform is namelijk volledig afgeschermd. Je kunt op OnlyFans.com niet zoeken naar profielen of langs foto’s scrollen. Als OnlyFans model moet je dus zelf voor je promotie zorgen. Als je al honderdduizenden volgers op Insta hebt, dan is dit natuurlijk een enorme uitkomst! Steeds meer BN’ers meldden zich in het afgelopen jaar dan ook aan voor een account.

Leestip: OnlyFans promoten
Leestip: Populair worden op OnlyFans doe je zo!

Wat showen bekende Nederlanders op OnlyFans?

Wat je op OnlyFans showt is helemaal aan jezelf. Het platform is bedoeld als fanbase: een plek waar fans een kijkje achter de schermen kunnen kopen. In tijdens van Corona waren bijvoorbeeld ook artiesten die privé-optredens gaven op OnlyFans. Het afgelopen jaar is OnlyFans overgenomen door erotische influencers en bestaat 80 procent van de posts uit sexy pics. Het aanbod in wie wat showt loopt erg uiteen. Voormalig GTST-acteur Ferry Doedens gaat bijvoorbeeld full nude, net als Rosanna en Niels en rivale Fabiola. Anderen houden het bij topless, lingerie of bikini pics. Achter de schermen, in de chat, kan tegen een extra betaling ook op privébeelden worden geboden. De meeste modellen verdienen het meeste geld met deze extra’s!

Bekende Nederlanders op OnlyFans – Top 5

1. Ferry Doedens

Bekende Nederlanders op OnlyFans - Ferry Doedens

Ferry Doedens is nummer 1 in ons lijstje ‘Bekende Nederlanders op OnlyFans’. De voormalig GTST-acteur kwam bij Eva Jinek volledig uit de kast over zijn profiel op het sexy social-kanaal. Hoewel Ferry in eerste instantie zei niet volledig naakt te gaan, ging hij al snel fully nude het avontuur aan. Hij showt alles en doet ook regelmatig collabs met andere populaire influencers. In de docu Social, Seks & Centen geeft Ferry een kijkje achter de schermen.

2. Rosanna en Niels

Rosanna Voorwald Only Fans meisjes

Rosanna en Niels zijn bekend geworden door hun deelnames aan Temptaion Island. Het stel deed twee keer mee. De eerste keer trapte Rosanna in de mooie woorden van Alex, tijdens hun tweede deelname ging Niels er met de wulpse Fabiola vandoor. Maar, zoals dat bij veel realitykoppels gaat, inmiddels zijn de twee weer bij elkaar. Op hun OnlyFans page showen ze hoe leuk ze het samen hebben 😉

3. Fabiola Volkers

Fabiola Volkers - OnlyFans meisjes

Fabiola is de wulpse verleidster uit Temptation Island, die het hart van Niels wist de veroveren. Rosanna kan haar niet uitstaan. Toch is Fabiola ook op OnlyFans een geduchte concurrente. Ze showt alles en trekt op de meest gekke plekken haar kleren uit. Op Instagram deelt ze teasend beeld om (nog meer) volgers binnen te halen. Fabs verdient met haar online business tienduizenden euro’s per maand.

4. Verona van de Leur

Verona van de Leur OnlyFans meiden

Verona van de Leur werd een jaar of tien geleden bekend als turnster en ging daarna, samen met Kim Holland, de cambusiness in. OnlyFans is een aanvulling op haar andere erotische werkzaamheden en inmiddels een grote inkomstenbron. Durf jij het aan om met Verona in de touwen te hangen?

5. Rapper Sjors op OnlyFans

Bekende Nederlanders op OnlyFans - Rapper Sjors

Ook Rapper Sjors zat al in de sexbusiness voordat hij een account opende op OnlyFans. In januari van dit jaar maakte de rapper, wiens carrière nooit echt van de grond kwam, bekend dat hij lid is van OnlyFans. Helaas is zijn account inmiddels alweer uit de lucht en moeten we het met de Insta posts van Sjors doen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Spread the word :)